Certificaat van deelname aan het NK legpuzzelen

Alles voor de pers

Hallo journalisten! Op deze pagina komt alle informatie te staan voor de pers. Helaas hebben wij vanwege Covid-19 vorig jaar geen NK legpuzzelen 2021 kunnen organiseren, maar voor dit seizoen 2021 – 2022 gaan we er weer vol voor!

Als de omstandigheden het toelaten gaan we eind oktober weer beginnen met de voorrondes en zal in april 2022 de finale gespeeld worden. Wij kunnen niet wachten!

Organisatie

De organisatie is in handen van Puzzlingworld. Naast het NK legpuzzelen heeft Puzzlingworld de webshop JvH-puzzels.nl en een fysieke winkel in Roelofarendsveen met alleen maar Jan van Haasteren producten. JvH-puzzels is de grootste individuele retailer van Jan van Haasteren producten in Nederland, maar is één van de weinigen die ook wereldwijd levert.

11 jaar geleden zijn wij met de puzzelwedstrijden begonnen. Eerst alleen lokaal, maar vanaf 2017 is dit verder uitgebreid. Vorig jaar in totaal 15 voorrondes door heel Nederland met in totaal 2600 deelnemers!

Samenwerking

Vanaf 2017 hebben Puzzlingworld en Koninklijke Jumbo de handen ineen geslagen. Onlangs hebben we een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de intentie om de komende jaren nog meer samen te gaan werken en onze krachten te bundelen. In alle voorrondes zal een Jan van Haasteren puzzel gemaakt worden en voor de finale zal een speciale puzzel getekend worden. Hiermee is de toekomst van het NK legpuzzelen voor de komende jaren veilig gesteld.

Beeldmateriaal

Uiteraard hebben wij veel beeldmateriaal in ons archief. Deze beelden zijn vrij van rechten en de personen op de afbeeldingen hebben de privacy verklaring digitaal getekend. Mocht u iets nodig hebben, dan horen wij dat graag.

Media aanvragen

Als u nog vragen heeft, meer informatie of een interview wilt kunt u contact opnemen met René van der Zwet, 071-2040223

Interview René van der Zwet

Interview Jan van Haasteren

Copyright 2021 nk-legpuzzelen.nl | Privacy statement | Reglement