Certificaat van deelname aan het NK legpuzzelen

Hoe werkt het?

Huh, NK legpuzzelen, wat is dat nou weer? Een heel leuk evenement voor jong en oud. Hieronder in vogelvlucht hoe het werkt, maar het is nog leuker om dit zelf te ervaren!

Inschrijven. Je kan alleen meedoen als je je van te voren hebt ingeschreven. Zodra we je inschrijving en betaling hebben ontvangen is je plekje gereserveerd! Uiteraard houden we je van te voren op de hoogte van het evenement. Tot twee weken voor het evenement kan je de inschrijving nog aanpassen. Een andere teamnaam en/of de namen van de teamgenoten.

Teamsamenstelling: Je schrijft je als team in. Een team bestaat uit maximaal 4 personen. Minder mag ook, maar is ook minder gezellig! Bij het inschrijven geef je je op met een teamnaam en de namen van je teamgenoten. Deze kan je eventueel later nog wijzigen.

Wat krijg je. Een hele leuke/gezellige middag of avond! Voor ieder team is er een tafel gereserveerd met daarop je teamnaam, vier stoelen en natuurlijk de puzzel. Op alle voorrondes wordt er een Jan van Haasteren puzzel gemaakt. Deze mag je met het team na afloop mee naar huis nemen om thuis nog een keer te oefenen.

De puzzel. Iedere voorronde maken we een andere Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes. Tijdens de voorrondes kiezen we er één uit de huidige collectie en tijdens de finale proberen we in overleg met Jumbo de nieuwste puzzel te maken. We proberen zelfs om de afbeelding nog geheim te houden.

De locatie. Alle voorrondes worden gehouden in dorpshuizen. Parkeren is meestal voor de deur en gratis. Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drank mee te nemen.

Het programma. Bij iedere locatie staat het exacte programma online. Twee weken voor aanvang ontvang je het definitieve programma. Nadat je je hebt aangemeld zoek je de tafel op met jou teamnaam. Op de tafel ligt de puzzel ingepakt in papier, zodat het voor iedereen een verrassing is welke puzzel we gaan maken. 10 minuten voor aanvang heten wij je nogmaals van harte welkom en hoor je in het kort wat allemaal wel en niet mag (zie reglement).

Traditiegetrouw starten we met het volkslied en een count down. En dan......... puzzelen maar!

De winnaars. De eerste vijf teams winnen cadeaubonnen (€ 40,- / € 30,- / € 20,- / € 20,- / € 20,-) bij JvH-puzzels.nl. Deze kunnen op de avond ingewisseld worden, online in de webshop www.jvh-puzzels.nl of in de winkel in Roelofarendsveen. De eerste 3 teams plaatsen zich voor de finale.

Einde avond. Afhankelijk van de sluitingstijd van de locatie puzzelen en borrelen we door na de prijsuitreiking. Meestal kan iedereen de puzzel afmaken. Het leukste is eigenlijk wanneer het laatste team klaar is. Zij ontvangen vaak het grootste applaus!

Ludiek. De voorrondes kenmerken zich door de gezellige sfeer. Het is een wedstrijd, maar nog belangrijker is het hebben van een gezellige avond met vrienden, familie of collega's. Dit maakt het tot een uniek evenement.

Meer info. Wil je nog meer weten? Kijk dan op de pagina veel gestelde vragen, heb je dan nog geen antwoord, neem dan contact met ons op via de e-mail info@nklegpuzzelen.nl!