Certificaat van deelname aan het NK legpuzzelen

Veel gestelde vragen

Kunnen we al inschrijven?

Nee, nog niet!

28 juni tussen 12 en 1 uur gaat de inschrijving open. Wil je meedoen, maak dan alvast een account aan. Na het inloggen kan je met twee muisklikken je inschrijven voor een voorronde!

Ik heb me ingeschreven. En dan?

Allereerst wat leuk dat jullie meedoen!

Ongeveer 4 weken voor aanvang van het evenement krijg je een update over de voorronde waarvoor je hebt ingeschreven.

Twee weken voor aanvang ontvang je via de e-mail de laatste instructies.

Kan ik mijn teamnaam - teamleden nog wijzigen?

Ja hoor, dat kan tot twee weken voordat het evenement plaats vindt.

Wanneer je inlogt met je gegevens, kan je bij inschrijvingen de gegevens aanpassen.

Wat is er nog meer te doen?

Naast een leuke fotowand om jezelf vast te leggen met alle Jan van Haasteren kenmerken is er altijd een verkoopstand met alleen maar Jan van Haasteren puzzels.

Het leukste is om even de sfeer te proeven. Zwoegende teams om de puzzel zo snel mogelijk af te krijgen, maar ook de saamhorigheid en het meezingen met heerlijke 'puzzelmuziek'!

Hoe ziet een voorronde eruit?

Voor ieder team, duo of solist is er een tafel gereserveerd met daarop je teamnaam, voldoende stoelen en natuurlijk de puzzel.

Twee weken voor het evenement ontvang je het definitieve programma. Nadat je je hebt aangemeld op de locatie zoek je de tafel op met jullie teamnaam. Op de tafel ligt de puzzel ingepakt in papier, zodat het voor iedereen een verrassing is welke puzzel we gaan maken. Ongeveer 10 minuten voor aanvang heten wij u nogmaals hartelijk welkom en nemen we de regels nog even door. Traditie getrouw starten we met het volkslied en een count down. En dan......... puzzelen maar!

Afhankelijk van de sluitingstijd van de locatie puzzelen en borrelen we door na de prijsuitreiking. Meestal kan iedereen zijn/haar puzzel afmaken. De puzzel mag je uiteraard mee naar huis nemen.

Wat kan je winnen?

Eeuwige roem, daar draait alles om.

Van iedere voorronde plaatsen de eerste drie teams zich voor de finale. Mocht één van deze teams niet kunnen dan wordt de vierde uitgenodigd van de betreffende voorronde. Daarnaast krijgen de eerste vijf teams een cadeaubon van JvH-puzzels.nl. Deze kan je op de avond inwisselen, in de online shop, maar ook in de winkel.

In de finale wil iedereen natuurlijk de Cup met de oren winnen, maar nog belangrijker, je mag je een jaar lang Nederlands kampioen legpuzzelen noemen! Voor de eerste drie plekken zal een passend prijzenpakket worden samengesteld.

De voorrondes en de finale kenmerken zich door de gezellige sfeer. Het is een wedstrijd, maar nog belangrijker is het hebben van een gezellige dag of avond met vrienden, familie of collega's. Dit maakt het tot een uniek evenement.

Aantal personen per team?

Voor Teams: Maximaal 4, dit is wel het gezelligste! Met minder mag ook, maar dan wordt het natuurlijk wel moeilijker om een goede eindtijd neer te zetten. Meer dan 4 personen mag niet, ook niet om te rouleren.

Voor Duo's: Maximaal twee personen. Meer dan 2 personen mag niet, ook niet om te rouleren.

Voor Solo's: Spreekt voor zich, maximaal en minimaal 1 persoon :)

 

Kan er publiek aanwezig zijn?

Zeker!

Het is afhankelijk van de locatie hoeveel ruimte er is voor toeschouwers, maar hoe meer mensen, des te meer gezelligheid.

Meestal is het zelfs mogelijk om tussen de deelnemende teams door te lopen, zolang je je maar niet bemoeit met de deelnemers.

Eigen eten/consumpties

We zijn te gast bij hele leuke dorpshuizen welke vaak gerund worden door vrijwilligers. Baromzet is een belangrijke bron van inkomsten. Daarom is het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.