Certificaat van deelname aan het NK legpuzzelen

Hoe ziet het komende jaar eruit:

Zoals je wellicht ziet hebben we niet stil gezeten. In de afgelopen maanden hebben we een hele nieuwe website ontwikkelt. Betrouwbaarder en veiliger en helemaal gebouwd voor de organisatie van het NK legpuzzelen. Daarnaast hebben wij met Jumbo/Jan van Haasteren een overeenkomst gesloten, waar we de goede samenwerking hebben vastgelegd en voor onbepaalde tijd hebben verlengd.

We hebben een hele bijzondere periode achter de rug. Door COVID-19 hebben we uiteindelijk de finale van het NK legpuzzelen 2020 niet kunnen organiseren en is het seizoen 2020-2021 helemaal komen te vervallen. Gelukkig zijn de vooruitzichten nu beter en gaan we een nieuwe poging wagen voor het seizoen 2021-2022.

Voorrondes:

Net als in het laatste seizoen zullen we ook dit jaar 15 voorrondes organiseren. In de agenda zie je de voorlopige planning. Omdat er toch nog onzekerheden zijn hebben we gekozen voor de vaste locaties en hebben we nog geen nieuwe locaties/plaatsen toegevoegd aan de kalender.

 

Inschrijven:

Normaliter begon de inschrijving al eind juni, maar voor dit jaar wachten we met inschrijven tot begin september. Wanneer de omstandigheden en de vooruitzichten op dat moment goed zijn kan je vanaf dat moment voor alle evenementen inschrijven. Mocht blijken dat er toch nog veel vraagtekens zijn voor de toekomst, dan kan je op dat moment alleen inschrijven voor de voorrondes in 2021 en zal de inschrijving voor 2022 op een later tijdstip plaats vinden.

De Finale:

De finale staat gepland voor zondag 10 April. De datum om alvast te noteren in de agenda.

Copyright 2021 nk-legpuzzelen.nl | Privacy statement | Reglement